Топли закуски, вкусни баници и козунаци Бургас | Пекарна Бургаска баница

Топли закуски, вкусни баници и козунаци Бургас | Пекарна Бургаска баница

Пекарна Бургаска баница предлага най-вкусните закуски, баници и погачи в град Бургас. Там винаги можете да намерите топли изкусителни закуски на достъпни цени и да се насладите на приветливо отношение и прекрасна атмосфера.

Майсторите с голям опит в приготвянето на тестени изделия с неповторим вкус внимателно подбират продуктите, които използват и с удоволствие се грижат клиентите им да получават най-качествените закуски на пазара.

Можете да посетите пекарната Бургаска баница и да изберете топла закуска от наличния асортимент или да поръчате специална погача, баница, козунак или друго изкушение за Вашия празник. Всяко едно от предложенията им е приготвено по автентична рецепта, изпитана във времето и получила одобрението на голям брой редовни клиенти, които продължават да посещават пекарната при всяка удобна възможност.

Пекарна Бургаска баница спазва стриктно стандартите за качество и безопасност на храните и с особено внимание следи за поддържането за безупречна хигиена. Фирмата си поставя за цел да предложи на пазара продукти с традиционен вкус, които не съдържат вредни добавки, изкуствени подобрители и консерванти.

Не се колебайте да ги потърсите за повече информация и поръчки на посочените координати за контакт. Те с удоволствие ще Ви разкажат повече за продуктите, които предлагат. Екипът на Пекарна Бургаска баница е на Ваше разположение всеки ден от 8ч. до 18ч.

Информация за контакт:

  • Бургас, кв. Изгрев (срещу бл. 15)
  • Бургас, ул.Батак 14а (срещу Руската Гимназия)
  • +359 896 601 177

Виж също

thumbnail
hover

Хлебопроизводител в Стара Загора | Хлебопроизводство...

Хлебопроизводство СЗ е фирма, която с радва на голям опит в сферата на произв...

thumbnail
hover

Месни деликатеси и висококачествени колбаси |...

Орхание Мийт ЕООД е фирма, която се занимава с месопроизводство. Компанията ...

thumbnail
hover

Производство на тестени и месни изделия...

Масърлиеви 88 ЕООД е производител и търговец на месни и тестени изделия. Фирм...

Остави коментар