Заведение в Бургас | Бистро Бомбай

Заведение в Бургас | Бистро Бомбай

Бистро Бомбай е сред най-популярните заведения в морския град Бургас. Ресторантът се радва на непрестанно нарастващия брой на нови посетители, благодарение на своята вкусна храна и топла атмосфера. Вежливото отношение и професионализмът на персонала са едно от най-големите предимства на заведението.

Кулинарите на бистро Бомбай имат дългогодишен опит в кухнята и залагат на пресните сезонни продукти, които придават на всяко ястие свеж и неповторим вкус. Те вярват, че клиентите им заслужава най-доброто и се стремят да предложат вкусна и полезна храна на разумна цена.

Бистро Бомбай предлага на своите клиенти и богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Там можете да се насладите на уютен интериор, съчетан с невероятно обслужване и безпрецедентна кухня. 

Персоналът на бистрото ще се погрижи всеки детайл по обслужването да отговаря на очакванията Ви, а отличното Ви настроение е гарантирано.

Потърсете ги за повече информация и резервации. Те очакват обажданията Ви на посочения телефон за контакт!

Информация за контакт:

Бургас, кс.Изгрев, Парк Велека

+359 89 730 9882

Виж също

thumbnail
hover

Хлебопроизводител в Стара Загора | Хлебопроизводство...

Хлебопроизводство СЗ е фирма, която с радва на голям опит в сферата на произв...

thumbnail
hover

Месни деликатеси и висококачествени колбаси |...

Орхание Мийт ЕООД е фирма, която се занимава с месопроизводство. Компанията ...

thumbnail
hover

Производство на тестени и месни изделия...

Масърлиеви 88 ЕООД е производител и търговец на месни и тестени изделия. Фирм...

Остави коментар

Заведение в Бургас | Бистро Бомбай

  • в
  • Тагове

Ако се намирате в един от най-големите и пъстри градове в България – Бургас и искате да се насладите на освежаваща напитка, съчетана с вкусно ястие, приготвено от майстор-готвачи, можете да се отправите към бистро Бомбай. Там ще имате възможността да избирате от разнообразно, питателно меню, отговарящо на всеки вкус.

Готвачите, които работят в заведението, притежават дълги години стаж и това личи в техните виртуозни, кулинарни изпълнения. Причината за широката популярност на заведението е комплекс от множеството позитиви на мястото. Там освен задължителната безупречна кухня и висококачествени напитки, ще останете възхитени от обслужването и не на последно място – от достъпните цени.

Бистро Бомбай е известно и със своята обстановка. Интериорът е съчетание от модерни решения и автентичен уют. Комфортната атмосфера допринася за отличното настроение на вас и вашата компания.

Потърсете ги за повече информация и резервации. Те очакват обажданията Ви на посочения телефон за контакт!